svNikolafeatured

07.12.2014. – Sisak – WA 2×18 “Sveti Nikola”

Streličari Varaždinskog streličarskog kluba ove nedjelje, 07.12. gostovali su na tradicionalnom turniru “Sveti Nikola” koji je uspješno organizirao SK Sisak.I na pretposljednjem turniru ove godine takmičari VSK-a zabilježili su odlične rezultate.

Alen Remar bio je u konkurenciji juniora olimpijskog luka treći i dobio broncu, Veron Habek osvojio je srebro i drugo mjesto u konkurenciji dječaka do 12 godina olimpijskog luka, a Amanda Mlinarić je bila prva u konkurenciji djevojčica do 14 godina složenog luka, ujedno je i oborila državni rekord i tako ispravila nepravdu koja joj je bila nanijeta na ovom istom mjestu prije samo nekoliko tjedana, kada je također oborila državni rekord, ali joj nije bio priznat radi administrativnih postupaka prema novom klubu. Kazali bi: pravda je spora, ali dostižna ili onu narodnu ” ipak netko od gore gleda sve to”.

I tako je naš podmladak opet pokazao da zna pucati i da VSK i grad Varaždin imaju budućnost u streličarstvu.

Budite i dalje na ponos svojem klubu, svojim školama, svojim roditeljima, svojim sponzorima i svome gradu i želimo Vam još veći uspjeh u idućoj 2015. godini!