msuboticafeatured

23.11.2014. – Mala Subotica – FITA STAR 2×18

Uspješan nastavak dvoranske sezone!

Streličari VSK – a ove nedjelje (23.11.2014.) gostovali u susjedstvu, kod domaćina streličarskog kluba “Katarina Zrinski” iz Čakovca na njihovom već tradicionalnom dvoranskom turniru u Maloj Subotici.Naš mladi dvojac, Alen i Amanda, vratili su se kući s medaljama.

Amanda je u konkurenciji djevojčica do 14 g. složeni luk, osvojila 1. mjesto, dok je Alen u konkurenciji juniora donio broncu. Treba napomenuti da Alen ne spada u kategoriju juniora, već u mlađu, kadeta, no tu je već odavno neprikosnoveni favorit, te se takmiči u jačoj skupini. Nastupili su još i Veron Habek koji je osvojio 4. mjesto u konkurenciji dječaka do 12 g., zatim njegov otac Miroslav Habek koji je u prilično jakoj konkurenciji olimpijskog luka seniora, osvojio odlično 5. mjesto i ugodno iznenadio brojem ispucanih krugova, ujedno se plasiravši na prvenstvo Hrvatske. Tomislav Mlinarić po prvi put u svojoj kratkoj streličarskoj karijeri nije donio medalju iz Male Subotice, nastavio je s lošijim rezultatima i padom forme.

Svi streličari ovog puta praćeni su budnim okom trenera Cvjetoslava Zormana, koji će dodatno “izbrusiti” formu svojih takmičara.