sisak-featured

09.11.2014. – Sisak – FITA 2×18

Beba je prohodala! – baš tako je rekao jedan stariji član našeg kluba.

Streličari Varaždinskog streličarskog kluba odlično su odradili svoj prvi službeni turnir. iako su pucali van konkurencije, rezultati su bili itekako zapaženi. Turnir je održan u sportskoj dvorani u Sisku. Mladi streličari u koje polažemo velike nade opravdali su svoje statuse favorita.

Amanda Mlinarić u diviziji složenog luka djevojčica do 14 godina osvojila je prvo mjesto i “upucala” novi državni rekord!
Veron Habek s prvim mjestom u konkurenciji dječaka do 12 godina sa olimpijskim lukom i Alen Remar u juniorskoj konkurenciji također s olimpijskim lukom i osvojenim drugim mjestom, opravdali su povjerenje trenera Zormana.
Tomislav Mlinarić se morao zadovoljiti s 10. mjestom u konkurenciji seniora sa složenim lukom.
Iako streličari za svoje postignute rezultate nisu dobili medalje, pošto su pucali van konkurencije, rezultati i rekordi su priznati od strane HSS-a, i kao takvi ulaze u povijest, kao prvi službeni rezultati Varaždinskog streličarskog kluba!
Atmosfera u dvorani u Sisku bila je odlična, put na turnir i kući protekao je savršeno što možemo zahvaliti našem vođi puta g. Miri Habeku.

Čestitamo svim članovima kluba na odlično odrađenom turniru!!!