ckfeatured

11.01.2015. – Čakovec – “FITA STAR 2×18″

Prvi ovogodišnji streličarski turnir, dvorana u Čakovcu, počelo je kako i naslov kaže, izvrsno, sjajno. Ne možemo reći da to nismo i očekivali.

Naporni rad i svakodnevni treninzi naših mladih streličara donijeli su i očekivane plasmane. Veron Habek potvrdio je odličnu uzlaznu formu prvim mjestom u konkurenciji dječaka do 12 godina, olimpijski luk. Nastavkom ovakvih treninga, smiješe mu se i još viši rezultati.

Amanda Mlinarić, ovog puta nije pucala u svojoj kategoriji, već u kategoriji kadetkinja, uspjela je izboriti prvo mjesto, kvalificirati se na državno prvenstvo RH u kategoriji kadetkinja i kruna svega, treće uzastopno obaranje državnog rekorda u njenoj kategoriji djevojčica do 14 godina.

Alen Remar….a što reći, što napisati? Slike koje će biti priložene uz ovaj tekst ustvari govore sve. Ipak, napisati ćemo, radi informiranja cjelokupnog pučanstva: prvo mjesto u kategoriji juniora olimpijskog luka, postignuta norma za Europsko prvenstvo u 3.mjesecu ove godine u Kopru.Zajamčeno mjesto u sastavu reprezentacije RH. Bravo Alen!

U žaru takmičenja, nije bitna ni visina, ni težina, ni mišići, ni godine, ni ništa… bitno je imaš li srce ili ne!!!
Ne moraš biti najviši da bi bio najbolji.