P1080036

25.04.2015. – Slovenija, Kamnik – Central Europen Cup (CEC – 1 st leg)

25.04. održan je prvi od pet CEC- srednjoeuropski kup, međunarodnih turnira, koji se svaki posebno boduju, te se nakon svih odrađenih turnira bodovi zbrajaju, i se proglašavaju pobjednici za takmičarsku  godinu. Prvi turnir održan je u Sloveniji, u Kamniku. Troje streličara Varaždinskog streličarskog kluba našlo se u Kamniku na takoreći, savršenom terenu za streličarstvo. U početku je vrijeme bilo fantastično, no kako su sati prolazili, vjetar se pojačavao, te je u finišu takmičenja već prilično jako puhao, a za vrijeme raspucavanja, naleti vjetra bili su još i žešči. Temperatura se spustila, pa su takmičari  majice s kratkim rukavima, morali zamijeniti u one s dugim, a pri kraju staviti i jakne.

Alen Remar imao je žestoku konkurenciju, pucao je odlično , te je  kvalifikacije završio na 3. mjestu. U eliminacijama je to treće mjesto i potvrdio te donio u Varaždin broncu.

Amanda Mlinarić također je odlično pucala, samo jedan bod manje od njenog najboljeg rezultata, te je osvojila prvo mjesto.

Tomislav Mlinarić probio se u osminu finala, gdje je zaustavljen od odličnog Dejana Sitara, te je na kraju završio u poretku od 9. do 16. mjesta.

Sve pohvale organizatorima na ovom odličnom turniru!