featured image

26.04.2015. – Čakovec – „Veliki Pehar Nikole Zrinskog“

L

ijepo vrijeme i ugodna okolina – odličan paket za savršen, tradicionalan turnir u Čakovcu. Osim streličara iz Hrvatske, tu su se našli i streličari iz Slovenije, BiH i Makedonije. Dakle, međunarodni turnir.
Petero streličara Varaždinskog streličarskog kluba sudjelovalo je na ovom „susjedskom turniru“. Po prvi put za svoj novi klub nastupila je veteranka u olimpijskom luku, Smiljana Brezovec – Meštrić koja je zauzela odlično 2. Mjesto, te Tomislav Jaranović, senior složenog luka, koji je u žestokoj konkurenciji, bio vrlo dobar, 7.

Smiljana i Tomislave, svi članovi VSK-a žele Vam dobrodošlicu u Vaš novi klub, te puno uspješnih nastupa i ugodnog druženja.
Dobrodošli „doma“, među prijatelje!

Naš senior olimpijskog luka, Miroslav Habek bio je odličan 5. u vrlo jakoj konkurenciji, te se posebno istaknuo u eliminacijskom dijelu takmičenja gdje izgubio meč u četvrt-finalu, i to u shoot-off-u.
Mladi Veron Habek također je bio odličan u svojoj konkurenciji, te je završio na 2. mjestu i donio u Varaždin srebro.
I na kraju Alen Remar. Što reći? Dan prije, u Kamniku, bio je odličan 3., na cjelodnevnom iscrpljujućem turniru i ispucanih preko 140 strijela po vjetru, nezaustavljivo je odnio zlato u Čakovcu. Mirno i staloženo, naoko svjež i odmoren, glatko je sve odradio do samog kraja. U finalnoj borbi za pehar, koncentracija mu je malo popustila, i protovnica Lucija Vrsalović iz ZGSK, u najboljoj tekmi svog života, uspjela mu je skinuti „skalp“.
No svejedno, čestitke najboljem kadetu u Hrvatskoj, pa i šire! Samo nastavi tako Alene!