_MG_9278

21.02.2016.- Oroslavlje – “Prvenstvo Hrvatske” 2 x 18 + OR

Krapina

21.02.2016.
Krapina – Dvoransko Prvenstvo Hrvatske

Ove godine dvoransko prvenstvo RH organizirao je SK Oroslavlje u Krapinskoj gradskoj dvorani.
VSK je imao predstavnike u kadetskoj i seniorskoj konkurenciji u složenom i olimpijskom luku.
Amanda Mlinarić odnijela je titulu prvakinje Hrvatske u složenom luku u kategoriji kadetkinja. Nakon specijalnog tretmana trenera Zormana i vrlo brzog povratka na takmičenja, Amanda je demonstrirala svoje buduće streličarske vrline. Mirna, hladnokrvna i koncentrirana do posljednje strijele odnijela je pobjedu, mada je prije posljednje serije u raspucavanju izgledalo da neće biti tako. No, čestitke Amandi na tri desetke u zadnjoj rundi! Tako to rade majstori.
Alen Remar je nastupio u seniorskoj konkurenciji olimpijskog luka, jer u mlađim kategorijama ipak nije imao dostojne protivnike. U kvalifikacijama je zauzeo 4. mjesto, te se u raspucavanju probio do brončane medalje. Već je prije pokazao da tjelesna građa nije previše bitna za pobjede, a sad je dokazao da ni godine nisu baš prebitne. 16 godina, treće mjesto u najjačoj diviziji – bravo za Alena.
Smiljana Brezovec Meštrić zauzela je 7. mjesto u kategoriji seniorki olimpijskog luka. Vanjska sezona bit će pravi izazov za Smiljanu.
U konkurenciji seniora složenog luka nastupila su čak četvorica takmičara VSK-a. Cico Zorman zauzeo je 8. mjesto, Tomislav Mlinarić 9.,Tomislav Jarnović 13. mjesto i Marijan Potočki bio je 20.
I to bi bilo sve za ovu sezonu u dvorani, ubrzano pripremamo lukove za travu i maksimalno koristimo termine u dvorani u kojoj čak možemo pucati i na 60 metara. Spremno ćemo dočekati vanjsku sezonu. Doviđenja u Sesvetama…