IMG_20150711_090039

11.07.2015. – Austria,Leibach – Central European Cup (CEC 4th leg)

Streličari VSK-a gostovali su 11.07. na 4. u seriji od 5 turnira koji se boduju za srednjoeuropski kup. Turnir se održavao u Austriji u mjestu Leibach, u blizini Bleiburga. Savršeno organiziran streličarski turnir, odrađen u detalje po svim FITA pravilima. Austrijanci su krajnje ozbiljno ušli u organizaciju ovog turnira, ama baš svaki detalj bio je na svom mjestu, sve savršeno odrađeno. Naravno, za nagradu su dobili relativno slab odaziv streličara. Jednim dijelim se to može opravdati i gustim rasporedom turnira. Naime u vrijeme održavanja ovog CEC-a još je trajao i Europski GP u Rumunjskoj, a neki streličari su se već pakirali za Rim…
No, svejedno vrlo slab odaziv….
Za VSK su nastupili Alen Remar koji je bio odličan prvi u kvalifikacijam, no u raspucavanju je pao na 2. mjesto, zatim Amanda Mlinarić koja je bila opet jedina i prva, te Tomislav Mlinarić u konkurenciji seniora složenog luka, koji je u kvalifikacijama bio 7., a nakon raspucavanja završio kao 5.
Vođa ekipe bio je trener Zorman, koji je budnim okom pratio svoje streličare.
Nadamo se da će na završnici CEC-a, u Mađarskoj biti konačno više streličara…naravno da će streličari VSK-a biti prisutni i tamo.